tisdag 19 april 2011

Superhästen Thinis =)

Vilket väder den här dagen har bjussat på =). Helt fantastiskt faktiskt, varmt å soligt nästan så man trodde det var sommar mellan varven. Blåsipporna blommar i trädgården, vitsipporna i hagarna och sen har vi någon form av gulsippa(?) som växer nedanför yttertrappan =). Finns det gulsippor?

Efter jobbet idag däckade jag =(, knappt att jag orkar med mina tre timmar längre =(. Så surt känns det att vissa kan jobba heltid och tjäna massor med goa pengar å en annan knappt orkar jobba tre timmar innan jag stupar fullständigt. Orättvist!! Jag vill ju oxå kunna jobba, jag vill oxå bara normal, eller iaf så normal jag skulle kunna bli ;). Dock får jag nog bara inse att mitt liv inte är menat att vara normalt, det är nog meningen att jag ska lida det här livet. Vilket om man nu ska se det positivt måste ju innebära att jag skulle ha det fett bra i mitt nästa liv ;), får se fram emot det =).

Ikväll fick Nova åka på cirkus med farmor och farfar medans jag tog med mig pållan på träning. Å attsingens vad fin hon var idag =). Underbara hästen som verkligen har kommit tillbaka till sig själv nu. Hon ställer upp och hon jobbar och tjurar inte alls!! Jag älskar min lilla pålla så enormt mycket och det har gjort så ont i mig när hon gjort mig rädd för henne. Nu känner jag mig dock nästan lite trygg som innan hon blev sjuk även om jag inte tänker utmana ödet och rida henne mer än på dressyrträningarna =). Känns som om jag är trygg mellan fyra väggar haha. Får dock se om jag tar mig en skrittur eller något under påskhelgen om jag kan få med mig lite sällskap. Hon har ju trots allt varit väldigt snäll när jag skrittar, det är ju i galoppen hon börjar krångla i skogen. Så vi får se om jag orkar och har mod till att ge mig ut, men jag gör det absolut inte ensam =). Vill ha någon där som kan ta tag om det skulle barka åt fel håll helt enkelt =). Magen är lite för viktig nu för att hamna i marken med.

Löshoppningen igår gick toppen =), donnan var helvild och sprang som en galning mellan hinderna. Men hoppade gjorde hon med större glädje än jag har sett henne göra vid löshoppning någonsin =). Hon e så underbar att titta på och hon är så himla go att ha å göra med. Efter hoppningen när jag gick och plockade ner banden osv så gick hon som en hunde efter mig hela tiden. Underbara, goa häst =).

Lite studs till en början

fort skulle det gå haha

hon överhoppar inget heller ;)

så söt så det finns inte ord, snacka fokuserad =)

sista språnget för dagen låg på ca 1m =), men det är ju trots allt första gången hon hoppar på riktigt sen i höstas =)

Ta det glassigt!! / Åza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar