tisdag 12 april 2011

Vilken känsla!!

Helt sjukt vad jag är nöjd, glad, stolt å bara helt euforisk nu. Pållan var bara så himla fin idag att jag knappt kan tro att det är sant. Äntligen var min fina häst tillbaka, henne som jag har saknat sen jag fick köra in henne för operation 1 dec. Min älskade underbara fina häst, hon som alltid ger mig så mycket kärlek och så mycket glädje. Hon som gör mig hel, hon som tröstar mig under dagar som känns jobbiga, hon som bara finns där när allt känns åt helvete. Nu hittade jag henne på ryggen igen, ÄNTLIGEN!! Det är helt sjukt hur underbart det känns, går knappt att förklara med ord. Det är förmodligen en av de där sakerna man bara måste känna för att förstå =).

Annars är kroppen fortfarande totalpissig och vill vissa stunder inte vara med alls. Tråkigt men framför allt så förbannat jobbigt. Jag vill ju bara vara frisk och må bra som alla andra. Kunna njuta av solen och ta långa promenader å kanske fixa lite i trädgården. Men det går inte alls just nu. Promenera går inte att tänka på, då lägger både fotleder och höfter av fortare än kvickt, men de funkar hyfsat när jag tar det lugnt dock =). Greja i trädgården å annat sånt där mysigt man kan göra såhär på våren är totalförbjudet! Mjölksyran bli enorm av att bara lyfta en kratt just nu, å att använda den till att kratta med hade förmodligen resulterat i att jag inte ens skulle kunna äta ensam utan måste ha hjälp att lyfta besticken igen. Vill ju så gärna ju =(. Dumma dumma kropp som inte fungerar som den ska =(.

Var å hälsade på min underbara vän Karolina idag oxå=). Alltid så himla mysigt att snacka skit med henne och tiden bara flyger iväg =). Blev helt paff när jag tittade på klockan å inser att vi suttit och pratat i drygt 2 timmar haha. Snart är det dock dags för en middagsdejt ute på någon restaurang igen, för det är så vansinnigt underbart att jag får rysningar av bara tanken =).

Var hos tandläkaren idag oxå förresten. Stolt över mig själv är jag, trots allt enorm rädsla gick jag dit och jag överlevde! Nu är det bara resten av besöken som jag ska kunna överleva oxå =/. Det ska nog gå bra dock, John är så himla duktig å han vet verkligen hur rädd jag är å tar allt på mina villkor.

Imorgon bör det av uppåt landet igen =). Nova och jag styr kosan mot Gälleberg och Tidaholm för att hälsa på mammsen och pappsen, bror och svägerska och en hel del vänner =). Sen ska vi ju såklart kika på tranorna en runda oxå så det blir en tidig morgon på onsdag för att åka till Falköping =). Ska bli riktigt roligt att se Novas reaktion på dansen å att se så många på ett å samma ställe =).

Tog lite bilder på min goa busunge idag när vi väntade på pappa på vårdcentralen oxå. Pappa var inne och plockade bort lite stygn i handen och jag och Nova myste i solen utanför =).
Underbara lilla unge =)

hoppar på stenar

posar för kameran =)

Älskade barn =)
Nä det var allt för idag nu ska här lagas lite mat å sen ska jag packa, fodra hästar å fixa lite =)

Ta det glassigt!! / Åza

1 kommentar: