onsdag 6 april 2011

MVC idag

Har varit och skrivit in oss på MVC idag =), känns häftigt för nu börjar det ju bli på riktigt. Mår forfarande så vansinnigt illa hela tiden, känns som om det kommer bli precis som förra graviditeten att jag mår illa hela tiden. Fast det klart det brukar ju inte vara över riktigt såhär tidigt heller så jag får väl vänta några veckor till innan jag ger upp =). Är ju bara i vecka 10+3 ännu men det syns ändå rejält. Ska se om jag kan uppdatera med en ny bild senare än så länge får ni hålla till godo med en som är ett par veckor gammal =). För att vara mer exakt vecka 8+1Pratade med pappa idag oxå om ny telefon. Han har testat den nya Samsung Nexus ett par veckor nu och är överförtjust så ja en sån blir det nästa gång jag åker hem =). Skönt att ha föräldrar som säljer såna roliga saker som mobiler och skor, erkänn att ni e lite avundsjuka ;).
Jag och Nova funderar på att kanske åka hem en runda ett par dagar i nästa vecka. Kunde vara kul att visa henne tranorna vid Hornborgasjön =), det blir ju lixom sista chansen nu för nästa vår går hon ju i förskolan å då är det svårare att ta ledigt. Var riktigt längesen vi var uppe nu oxå så det vore mysigt att få träffa päronen och brorsan med familj oxå.

Thinis får vila idag för jag orkar inte, känner mig megasleten. Om det beror på träningen igår eller om det bara är vanligt sleten jag är vet jag inte men det känns som om det kvittar=). Hon var ju en liten busunge igår på träningen så hon kan gott ta igen sig idag så får jag tömköra henne en runda imorgon. Om det är fint väder kan man ju alltid ta sig ut i skogen och tömköra en runda=) alltid mysigt.

Nu sitter iaf Nova med en kompis och tittar på en Askungen film så jag ska nog göra lite fika till de och sen slänga in en maskin tvätt. Har ju inte så mycket mammakläder så de jag har används flitigt  =).

Rörigt inlägg blev det men jag kände att det var gött att få ur sig innan jag glömde bort allt igen haha. Minnet är som en överkörd gråsuggas ungefär =)

Ta det glassigt!! / Åza

4 kommentarer:

 1. Vad mysigt Åsa :) Grattis :)) <3 Kram från Diana

  SvaraRadera
 2. Grattis gumman! Vad kyl med en blogg att läsa och ännu roligare med en liten till!!!
  Kram Veronica S

  SvaraRadera
 3. Åh, ser ut som en tös till...? ;)
  Hornborga är bara tre minuter från oss. Glöm inte det!!!
  /Rebecca och Henkan, plus Isak.

  SvaraRadera
 4. Stort grattis Åsa!
  Jag har utmanat dig i min blogg. ;o)

  SvaraRadera